Huurders

Wij stellen u graag voor aan een aantal van onze huurders! Ben je benieuwd wat voor bedrijven er gevestigd zijn in Novio Offices? Lees dan hieronder de verhalen van een aantal huurders.

 • Van Dreumel Producties is opgericht door Daan van Dreumel. Al vanaf een leeftijd van zes jaar stond hij op het podium bij musicals (onder andere van Stage Entertainment) en open podia. Op latere leeftijd kwam Daan tot de conclusie dat musical niet zijn ding was, en besloot zich volledig te focussen op muziek. Dit werd al snel opgepakt door zijn voormalige collega's in de musicalwereld, en vanwege zijn (toen al) creatieve geest kreeg hij de eer om op 12-jarige leeftijd diverse nummers voor de musical 'Nanny McPhee' te schrijven! De teksten waren geschreven op bestaande nummers van Robbie Williams, en werden exclusief goedgekeurd door hem en zijn management. In de zomer van 2017 is hij afgestudeerd aan de opleiding ‘Podiumkunsten Muziek’, waar hij door zijn expertise is ingezet bij de nieuwe scholieren tijdens de lessen Bandcoaching en Showcase. Daarnaast houdt hij zich bezig met het schrijven en produceren van nummers voor diverse muzikanten. In 2018 besluit Daan om een studie Muziekproducer / Sound Engineer te volgen aan de Volver Sound Academy in Tilburg. In 2020 haalt hij zijn diploma Cum Laude! Het grootste deel van zijn tijd is hij werkzaam in zijn band SUITZ, waarmee hij door het hele land reist.

  Lees meer
 • Plaats 55 denkt graag met je mee over de visualisatie van je boodschap. Ondernemers hebben het verhaal, Plaats55 de kennis en kunde om het naar buiten te dragen! Huisstijlontwerp, magazines, websites, teksten, bij Plaats55 vindt u (bijna) alles onder één dak. Harold Eltink helpt je graag om je doelen te realiseren.

  Lees meer
 • Exclusief via gecertificeerde financieel adviseurs levert Solar XL een full-service dienst voor zonnepanelen. Met onafhankelijk advies over de financiering en over het type en de plaatsing van zonnepanelen. Financiering van zonnepanelen is mogelijk via de hypotheek, met spaargeld, door ze te huren of te financieren met een duurzame lening. Op basis van het adviesrapport op maat kan de klant een technisch en financieel onderbouwde keus maken. Zijn zonnepanelen voor de klant rendabel en wil hij ervoor gaan, dan verzorgt Solar XL volledig de installatie van topkwaliteit panelen met 12 jaar servicegarantie. Solar XL regelt bovendien gratis de btw-teruggave voor de klant. Solar XL doet het anders! Met gemak, kwaliteit en service voor iedere klant.

  Lees meer
 • Taxatiebureau Teunissen is een dynamisch taxatiebureau in de regio Arnhem Nijmegen en richt zich op het waarderen van woonruimte. Uiteraard zijn zij ingeschreven in het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT). Taxatiebureau Teunissen verzorgt NWWI taxatierapporten in de Regio Arnhem  Nijmegen en omgeving. In een omtrek van 20km mogen zij NWWI taxaties verrichten.

  Lees meer
 • De specialist op het gebied van infrarood verwarmingsfolie. Onze infrarood verwarmingsfolie is een product van kwaliteit. Uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming, muurverwarming en plafondverwarming. Infrarood verwarmingsfolie is een ecologisch verwarmingssysteem en volledig compatibel met universele stroom (RES). Daarnaast is het voor elke ruimte geschikt voor vloer- plafond- en muurverwarming. Termofol® is een zeer innovatief en dynamisch bedrijf op het gebied van verwarmingstoepassingen. Termofol infrarood folie is gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor zij duurzame installaties kunnen realiseren. Deze hoogwaardige en duurzame technologie wordt inmiddels in meerdere landen in Europa met groot succes en tevredenheid toegepast. Termofol werkt uitsluitend met gespecialiseerde monteurs door heel Nederland, waardoor zij staan voor gegarandeerde service en kwaliteit.

  Lees meer
 • De ODC-consultants van Midgard ondersteunen organisaties bij de veranderingen en de strategische koerswijzigingen die zij in gang willen zetten. Oude organisatiestructuren en traditioneel leiderschap werken niet meer. De wereld is in beweging. De noodzaak tot meebewegen wordt steeds duidelijker voelbaar.

  Lees meer
 • Wij verbeteren aantoonbaar uw cashflow, winstgevendheid en bieden oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan: creditmanagement, buitengerechtelijke incasso, gerechtelijke incasso, executie van vonnissen, huurincasso, schuldbewaking, consultancy, detachering, kredietinformatie en juridisch advies.

  Lees meer
 • Zit u tijdelijk zonder ICT-manager of projectleider? Heeft u behoefte aan een analyse van uw applicatielandschap of het doorlichten van uw ICT-afdeling? Of wilt u weten of uw technische infrastructuur wel toekomstbestendig is? Met ruim 30 jaar ervaring in het vak en een breed netwerk kan ik u verder helpen. Coaching & sturing Wat je erin steekt krijg je terug. Daarom steek ik energie in het creëren van een plezierige werksfeer. Dit zorgt voor meer productiviteit en betrokkenheid bij medewerkers. Verandermanagement Uw bedrijf verandert continu. En steeds sneller. Dat vraagt om een ICT omgeving die mee kan veranderen. Ik help graag om die te realiseren. Optimale inrichting Ik help u met het optimaal benutten van IT middelen en ingekochte services. Maar ook met het vinden van de juiste specialisten om deze systemen te beheren.

  Lees meer